istanbul petek tamiri - An Overview

Wiki Article

In later several years, the family members small business moved to Istanbul a various multicultural town brimming with colour and character.

peteğimizin açma kapama vanası bozuldu. yenisini aldık ama takamıyoruz. sadece vanayı peteğe taktırmak istiyoruz

  doğalgaz tüketiminde yapmış olduğunuz tasarrufta petek temizliği bedelini fazlasıyla karşılayacaktır Bu sebeple petek temizliği hem faydalı hem de kendini amorti eden bir uygulamadır.

Her marka kombi tamir, bakım, petek temizliği hizmeti vermekteyim müşteri memnuniyetine önem veren bilinçli ve eğitimli teknisyen olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarım

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Yoğuşmalı kombilerin isminde yer alan yoğuşma, gaz halinde bulunan bir maddenin çevresine ısı vererek sıvı hale geçme işleminden gelmektedir. 

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the best YouTube expertise and our most up-to-date features. Learn more

Tüm tesisatta oluşan kirliliğin kombiye gitmesi halinde pompa ve ısı değiştirici sorunlarının oluşması.

Soğuk kış günlerinde şıp şıp şıp damlayan, sızdıran kalorifer tesistatı oldukca can sıkıcı değil mi?

Petek temizleme işlemi kombinizin daha verimli çalışmasını ve faturalarınızda da yüzde 30 tasarruf sağlar.

Garantili Servis Hizmeti Kombi Klima Servisi, tarafından değişimi yapılan tüm yedek parçalar 1 yıl garanti kapsamındadır, hemen arayın.

1986 yılında oto teyp markalari Pioneer clarion ve oto anfi onarımi olarak istanbul petek tamiri meslek hayatına atıldım.en son 10 senedir oto navigasyon multimedya cihazları cihazları onarım üzerinde hizmet verdim.

Petek temizliği,kombi ve klima arıza montajlarinizda en hızlı ve güvenilir biçimde sizlerin yanınızdayız.

Ancak bu kadar uğraşmaya ve yüksek maliyete gerek yok peteğin yenisini almak daha mantıklı ancak fiyat uygunsa veya ufak bir delik petek yeni diyorsanız tamir ettirmenizi öneririz. Bazen sağlam petekler delinmiş olabiliyor böyle bir durum ile karşılaştığınızda kesinlikle peteği söküp atmayınız.

Report this wiki page